Drömmer du om ett rymligare kök?

Drömmer du om ett rymligare kök?

linda No Comment
Bostäder

Ibland kan det vara storleken på lägenheten som gör att man behöver flytta. Lägenheten kan ha blivit för trång eller för stor beroende på olika omständigheter. Ett nytt jobb på andra sidan staden kan få en att vilja byta bostad precis som barn i skolåldern kan kräva en flytt närmare en skola. Ibland kan även individuella rum få en människa att vantrivas i en annars perfekt lägenhet. När familjen blir större är det tillexempel lätt hänt att köket plötsligt känns klaustrofobiskt litet och en flytt kommer då snart på tapeten.

När man väl bestämt sig för att flytta kan det vara en god ide att ha överblick över några fastighetsägare i Skellefteå.

Överblick av fastighetsägare i Skellefteå Inredd lägenhet

Det finns givetvis många fler fastighetsägare i Skellefteå än vad som anges här. Allt från stora företag till små privata värdar med små bestånd. Presentationen nedan skall ses som en startpunkt att utgå ifrån när man letar bostad i Skellefteå.

Obir Fastigheter

Obir är en av Skellefteås stora privata hyresvärdar. Bland bolagets 165 lägenheter finns bland annat tio stycken i direkt toppläge vid torget. Bolaget är privat och alltså behöver man göra en intresseanmälan direkt till Obir fastigheter för att ta del av eventuella lägenheter som finns att hyra.

Fastighet Havsutsikt

Vill man ha närhet till havet och ändå ha goda kommunikationer in till staden är Fastighet Havsutsikt dit du skall vända dig. Bolaget äger ett antal hyres- och parhus i Skelleftehamn cirka 15 kilometer ifrån stadens centrum. Fastighet Havsutsikt satsar på att med sina bostäder förmedla känslan av ett villaboende i form av hyresrätter och perfekt för den som gärna vill ha havet nära inpå.

Kvarteret Nötskrikan

Ännu en privat hyresvärd med betydande bestånd i de centrala delarna av Skellefteå. Kvarteret Nötsrkan har lägenheter på bland annat Storgatan och Östra nygatan. Även här vill de att man först skickar en intresseanmälan där man anger vad och var man söker innan de informerar om lediga lägenheter.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *