Bekämpa smutsen med linoljesåpa

Bekämpa smutsen med linoljesåpa

network No Comment
Okategoriserade

Linoljesåpa är en kallpressad linolja som kan användas för att bekämpa det mesta när det kommer till smuts, oavsett om det är i kök, badrum eller till och med på kläder och mattor. Det finns så många fördelar med linoljesåpa att det är svårt att veta var man ska börja. Såpan är ett miljövänligt alternativ som används allt flitigare av de flesta som fått upp ögonen för produkten.

Att linoljesåpan blir allt mer populär att använda är egentligen inte så konstigt. Med sitt PH-värde på 9-10 är den en skonsam produkt, snäll mot våra händer och försiktig mot miljön. Den är oparfymerad och lämnar inga märken efter sig. Den har dessutom många användningsområden.

Fungerar på det mesta

Ett av dessa användningsområden är konsten att bekämpa jobbiga smutsfläckar på kläder och mattor. Man kan enkelt bekämpa dessa envisa irritationsmoment genom att till exempel applicera lite koncentrerad linoljesåpa på arbetskläder och gnugga en liten stund innan man tvättar kläderna som vanligt. Trasmattor och yllefiltar blötlägger man tillsammans med linoljesåpa för bästa resultat.

Även i badrummet hittar vi flera områden där linoljesåpa är ett bra alternativ. Vid stopp i avlopp ska i första hand, om problemet är tillräckligt stort, givetvis rörmokare tillkallas. Men linoljesåpa är även känd för att kunna ta itu med proppar i just avlopp. Annars funkar såpan alldeles utmärkt att rengöra toaletten med. Använd bara fuktsvamp och koncentrerad linoljesåpa, skura upp ett fint vitt lödder som du låter vara kvar en liten stund. Torka sedan av och resultatet kommer att tala sitt tydliga språk – toalettstolen är fri från missfärgningar och ser i princip ut som ny! Har du några kakelytor som du vill få skinande rena? Blanda bara såpan med vatten och använd sedan den vattenblandade såpan på de smutsiga ytorna och resultatet kommer att tala för sig själv. Linoljesåpa är helt enkelt det självklara, miljövänliga och ansvarsfulla valet av rengöringsprodukt när det kommer till hemmet.