Allt skall fungera när man renoverar

Allt skall fungera när man renoverar

network No Comment
VVS

En renovering kostar på för hela familjen. Det kan vara både kostsamt och vara tungt för familjens ekonomi och möjligheter till nöjen begränsas ofta under en period. Inte nog med det innebär en renovering i regel att hela huset blir en enda röra med byggmaterial, damm och verktyg. Lyckligtvis är det en begränsad period, men det är viktigt att fokusera för det är viktigt att allt blir rätt. Att el dras innan man börjar med ytskikten, att man tar rätt mått och får till godkända fuktspärrar, men också att man ser till att hemmet ändå är beboeligt och fungerande under tiden. Utan spis och kylskåp klarar man sig knappast. Dessutom ska man lyckas välja hur man vill att slutresultatet ska bli. Vilka färger, vilka material? Frågorna är många men alternativen tusenfalt fler.

 

Smakfullt och funktionellt

Idag finns en uppsjö av spisfläktar, spisar och vitvaror. Många i speciella stilar som kräver att få omges av speciella material och till och med möbler för att komma till sin rätt. Väljer du en porslinsdiskho till ditt kök passar det till exempel bäst att kombinera med övriga element i lantlig stil, till exempel:

  • rustika trämöbler
  • vedspis
  • blåvitt kakel

En vedspis är för övrigt alltid ett utmärkt val som komplement i ett nytt kök. Den ger möjlighet till både härlig värme och matlagning. Lägger man in nytt golv, exempelvis ett skönt oljat ekgolv, kan man gärna passa på att lägga värmeslingor under. På de flesta håll i landet finns det duktiga VVS-firmor som kan hjälpa till. Värmegården erbjuder VVS i Eslöv och är ett bra exempel på företag som gärna hjälper till med golvvärme. På så vis blir även golvet varmt och skönt under de kallare årstiderna.